Beoordelingen van Gossimijne Horst

Recente recensies van Gossimijne Horst

5 sterren na 275 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag surprise mix grill besteld, tijdig geleverd en het was erg lekker! Precies zoals je mag verwachten als een top restaurant als dit!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Per ongeluk het foute huisnummer getypt. Gelukkig belde de bezorger! Alles was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke tapas, ruim voldoende . Helaas was het toetje teleurstellend. Erg weinig voor 7 euro en het bakje zat bij de warme gerechten waardoor de parfait al volledig gesmolten was.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 2 gamba s, mixed en een kindermenu spareribs (deze was iets te pittig), verder vonden wij het goed

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Porties prima Netjes verpakt Goed warm. Vis had weinig smaak helaas Andere gerechten goed van smaak

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, alles meer dan voldoende en nog heet. Bezorging vriendelijk netjes en op precies afgesproken tijdstip.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom thuis heerlijk genoten! Pas om 18.10 uur besteld, maar toch netjes om 19.00 uur geleverd! Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

service en af gesproken tijd perfect. bij kwaliteit iets minder we hadden o.a 2 mix grill en bij een ervan was een stukje vlees dat helemaal niet lekker was. en twee bakjes salade waren niet vers onder in was de sla bruin en nat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en de bezorging was zelfs iets voor de afgesproken tijd. Kortom: Als we weer kamperen in Horst, bestellen we opnieuw.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk alleen vonden de kinderen de frietjes niet zo lekker...

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was erg weinig friet voor 3 personen Het was wel erg lekker En het gratis product was er niet bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service en begeleiding om voor 1 van ons glutenvrij te verzorgen was super! Er werd meegedacht over vervangende producten en op de bakjes stond perfect gemerkt wat glutenvrij wel was. De kwaliteit van het eten was goed, maar wisselend. De salades met brie en zalm en ook de loempia's waren bijvoorbeeld heerlijk, terwijl bijvoorbeeld de mushroom meat en gamba's erg sauzig en vet waren. Ook was het jammer dat de meloen uit blik leek.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was niet meer helemaal warm en het vlees was droog

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super geregeld en heerlijk gegeten. Zag er keurig verzorgd uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was gewoon goed, je krijg er wel veel patat bij en de groente is minder

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

A la carte besteld voor 10 personen op het werk. Service was top! Echt heel netjes dat jullie eerst de voorgerechten kwamen brengen en vervolgens nog een keer de hoofdgerechten zodat deze warm waren. Dat jullie dat zelf voorstelden was nóg beter. Voorgerechten waren helemaal prima. Vervolgens kwamen ook de hoofdgerechten op het afgesproken tijdstip, werden zelfs netjes aan iedereen uitgedeeld, bijna service alsof we in het restaurant zaten. Enige dat jammer was dat de pepersteak niet medium gebakken was, maar nog erg rauw was. En helaas kon ik zelf de beef buffalo niet eten omdat deze niet doorbakken was (als ik niet zwanger was, was dat geen probleem). Gelukkig was de collega met de mixed grill zo aardig om mij vlees te geven en was uiteindelijk alles goed. We hebben heerlijk gegeten. Bedankt voor de goeie service!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op afgesproken tijd bezorgd en alles zag er verzorgd uit. Was lekker, goed warm. Tot een volgende keer.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig een diner voor thuis als cadeau voor onze ouders. De levering komt netjes op tijd, is goed verzorgd en erg smakelijk. Zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en lekker !

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! En werd echt stipt op tijd geleverd. Ga zo door! Deze service is dan ook echt een aanrader! Kleine opmerking: frites was weer veel te veel. Hier kunnen jullie wel op besparen. Zonde om weg te gooien.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alleen de frietjes vond ik van wat een mindere kwaliteit.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal zijn we zéér tevreden over de kwaliteit van de geleverde gerechten. Deze keer kregen we echter een andere soort frietjes en waren ze erg hard gebakken. Indien je er van houd natuurlijk niks mis mee, maar onze voorkeur heeft het zeker niet. Volgende keer hopelijk beter. Verder zeer tevreden over de brood-, salade- en vleesproducten. Echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet warm genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer een prima verzorgde bestelling! Weer keurig op tijd en lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten gegeten. En ook heel goed ingepakt.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker, en precies op de afgesproken tijd geleverd.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Herrlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Netjes verpakt en goed warm ondanks de afstand. Zeer tevreden

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was snel en warm en bevatte zelfs een chilisaus waar ik dol op ben, maar niet meer kon kiezen en waar ik daarom een opmerking over had geplaatst.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en ontzettend lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, en een geweldige verassing. Heerlijk genoten van het eten en drinken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, leuk alternatief voor een bezoek aan Gossimijne nu in deze vreemde tijd.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt super lekker. En mooi op tijd geleverd. Alleen het brood was wat droog, maar aangezien dit gratis bij de bestelling zat mogen we hier niet over klagen. Hopelijk valt de brandschade van afgelopen nacht mee. Dan gaan we zeker nog eens bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig volgens tijdschema bezorgd. Heerlijk genoten van de tapasboxen! Voor herhaling vatbaar! (Bedankt voor het Moederdag-presentje 😉)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed en goede hoeveelheid. De gratis chocolademousse was erg lekker Tip: wat meer rauwkost en wat meer saus op de hamburger. Ik miste wel aangekondigde moederdagverrassing.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas dit keer niet zo tevreden over onze bestelling. De spareribs, frietjes, brood en toetjes waren super. Vooral de nutella parfait. Maar de tjeemineesalade die ik voor mezelf had besteld was doordrenkt met dressing. Dit maakte de salade heel nat en niet smakelijk. Ik heb de helft weggegooid. De kindermenuutjes waren op zich best redelijk. Maar een zwart gekleurd broodje met hamburger was in de ogen van mijn zoon toch echt raar. Helaas dus weinig van gegeten. Een van de kindermenuutjes had geen smileys. Helaas dus geen al te beste recensie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verzorgde maaltijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima op tijd bezorgd, heerlijk gegeten en meer dan voldoende voor 4 personen. Top!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor moederdag een bestelling gedaan voor mijn schoonmoeder. Perfect op tijd bezorgd en was heerlijk! Ze vond het gewéldig, helemaal geslaagd! Top verassing! Dank je wel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles zag er weer heerlijk uit. Weer genoten. Alleen... vonden we het wat weinig voor 4 personen. Zijn ook geen grote eters....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend verzorgd! Zeer lekker, moeder was zeer blij verrast met Moederdag. Spijtig dat jullie niet ook in het noorden van het land gevestigd zijn :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de Moederdag bij Gossiemijne Horst besteld, Wij waren wederom zeer tevreden. Bestelling werd keurig op tijd afgeleverd. Het vlees was uitstekend evenals de rest van de maaltijd. Leuke moederdag-verrassing erbij. Zolang de restaurants gesloten blijven is dit voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijden waren,ondanks goed ingepakt in aluminium folie,niet warm.We hebben ze in de magnetron opgewarmd en daarna waren beide gerechten heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de hoeveelheid was ruim voldoende!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een geweldige service, eten aan huis laten brengen. En het was heerlijk. Hoop dat deze service blijft bestaan ook als we de corona achter de rug hebben. Blijf hier dan zeker regelmatig gebruik van maken. Bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk lekker eten wat super verzorgd was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was meer dan voldoende en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top super bezorging lekker eten. alleen kleien vlees gerechten zijn snel koud. maar dat is eigenlijk ook wel logisch. maar wel jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de 3 verschillende tapas boxen besteld voor moederdag , alle drie waren ze super ,voor elk wat wils .Een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten !!! Aanrader 🤗

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles stipt op tijd bezorgd. We hebben wederom geweldig lekker gegeten. Echt onze complimenten voor het goed verzorgde eten. Super gemakkelijk bestellen en een heel ruime keuze van gerechten. Zeer de moeite waard.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vond het gebodene niet in overeenstemming met de prijs , warme gerechtjes waren lauw, weinig smaak . salades voorzien van weinig dressing , geheel in acht genomen , niet voor herhaling vatbaar

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Meer dan genoeg ook. De bezorging keurig op tijd. En het persoonlijke bedankje maakte het af. Wederom genoten!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en meer dan genoeg voor 5 personen. Het werd op tijd bezorgt. Alleen de mixed grill viel tegen, als je kijkt naar prijs/ hoeveelheid verhouding.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgde BBQ was heerlijk...

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op tijd! Frietjes waren vers en heet. Salade viel wel erg tegen. Kleffe, natte hap. Kwaliteit vlees was goed, maar helaas niet warm meer. Wrap was heerlijk, maar slordig afgewerkt. Kwaliteit van Gossie is goed. Wel merken we dat het eten niet op temperatuur is en de afwerking (netjes doorsnijden) echt een aandachtspunt is. Jammer, want het eten is gewoon goed.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en lekker veel voor je geld. De bestelling is netjes op tijd afgeleverd.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel warme gerechten waren niet meer lekker warm. Sommige gerechtjes waren erg klein. Maar er waren ook overheerlijke gerechtjes bij.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, het was ruimvoldoende en bezorgd precies volgens afspraak. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Logistiek prima, burgers waren een beetje droog.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor elkaar. In mijn opmerking had ik geschreven lekker eten op mijn verjaardag en dat hadden ze zeker gelezen. Een leuk cadeautje met een kaartje erbij. Heel attent.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super toffe bestelling. Zelfs een tegoedbon voor de zwangere😀. Heel attent van jullie. Het eten was geweldig en erg lekker. Voor herhaling vatbaar. Alle lof

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet was droog en taai. Eten was niet echt warm meer dus heel vlug moeten eten. Viel een beetje tegen vonden wij voor het geld wat we eraan betaald hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

WE HEBBEN HEERLIJK GEGETEN! SUPER VERZORGD! STERKTE IN DEZE TIJD

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten en bezorging was super. Eten was lekker en nog heerlijk warm. De vraag die we nog stelde via de bestelling werd netjes telefonisch beantwoord. Het lieve kaartje erbij was een mooie aanvulling op deze bestelling. Hopelijk gaat het jullie goed en kunnen we binnenkort volop genieten van jullie restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker, en goede bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en de bezorging was top! Dankjewel!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De proeverijboxen van Gossimijne waren prima verzorgd. Erg lekker allemaal. Jammer was wel dat de gerechten niet meer warm waren bij aflevering. Maar we snappen dat dit lastig is.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, mooi verzorgd, heerlijk smakelijk eten.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en netjes verpakt met een leuk briefje erbij. Goede portie voor 2 personen.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gossimijne wat lekker. De frites was niet zo geslaagd.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact optijd geleverd erg lekker. Net super warm maar goed dat heb je gauw met bezorging. Top alternatief om mijn man zijn verjaardag te vieren. In deze tijd.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo, Het eten was er eerder dan we dachten echt heel snel we zaten nog aan de borrel dus de gratis brood met dip zou dan goed uit komen maar er was wel brood (weinig voor vier )maar geen gossie dip jammer

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service, keurig op tijd, lekker eten. Was ruim voldoende. Leuk dat handgeschreven briefje erbij. Dikke 10.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had aangegeven dat ik de bestelling om 18:30 zou willen. Om18:00 stond de bestelling al aan de deur. Ik was vergeten de ‘zsm’ knop uit te vinken. Raar dat die optie open blijft als je een tijd invult. Daarnaast miste ik 2 gerechten maar die werden snel nabezorgd

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer spareribs besteld. Heerlijk, vlees viel zo van het bod

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service! Eten was erg lekker en zeker genoeg!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verpakt, alles nog warm. Was heerlijk.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een BBQ pakket besteld. Super snel geleverd en er werd snel contact met ons opgenomen omdat iets niet meer voorradig was. Heel netjes opgelost. Op zich was er niks mis met het pakket, kwaliteit was goed maar stiekem hadden we wel iets meer op gossi-stijl gehoopt. Het was eigenlijk een beetje te gewoontjes.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks corona hebben we een heerlijke avond gehad met lekker eten. Het was goed verpakt waardoor het nog lekker warm was. Top!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en helemaal na wens 👍

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was gewoon heel goed

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en meer als genoeg

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frites te gekruid

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd mooi op tijd bezorgd. Het eten was heerlijk ook de kaassoufflé die we erbij kregen was heerlijk. Leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zat . Zeker voor herhaling vatbaar, echt een aanrader.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren helemaal verbaasd hoeveel we kregen en het was zoooo lekker. Salades, brood, friet, groentelasagne, ... Super bedankt! We gaan vast vaker bij jullie bestellen. Bekijk ook eens de onderkant van de zak waar het allemaal inzat. Dat vond ik ook zo leuk bedacht.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Carpaccio, gamba's en brie-salade smaakten goed. Varkenshaas was droog en hard, net als de spareribs.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, ruim voldoende. Netjes en coronaproof op de afgesproken tijd afgeleverd. Voor herhaling vatbaar

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was fijn op tijd er erg lekker en meer als genoeg, we hebben de dag erna de lekkere gossimikki met dips gegeten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en ruim voldoende in de bakjes!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling keurig op tijd bezorgd. Eten was smakelijk, warm en ruim voldoende. Voor herhaling vatbaar.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De mixed gril viel een beetje tegen qua smaak. verder prima.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zondag laten bezorgen, fijn op de afgesproken tijd.Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker. En veel! En mooi optijd. En had ik al gezegd dat het lekker was?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. TIp: zou de kroepoek apart van de sate doen. Deze was namelijk erg taai. Frieten waren helaas ook niet meer zo warm. Snelle bezorging trouwens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte perfect!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goed verzorgd en lekker van smaak. Ook was het nog goed warm. Zelfs de bijgeleverde friet. Dat jullie dit zo netjes kunnen bezorgen. Chapeau,!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren heerlijk genoten van de lekkere hapjes. Super verzorgd. Mooi op tijd geleverd, alles was nog goed warm en alles net zo lekker als in het restaurant op gediend. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker. Maar achter af de normale portie moeten bestellen. Bestelling prima optijd en bezorger goed aan de corona maatregelen gehouden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker tot heerlijk. De bezorging was stipt. De warme gerechten waren warm, maar vers uit de keuken is lekkerder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte erg goed en er was genoeg. Bezorging was sneller dan de aangegeven tijd, dus dat was fijn. Het eten is prijzig voor bezorgmaaltijden, maar het smaakt goed.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk !

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk maar had voor ons warmer mogen zijn. Het was nu net warm genoeg om te eten en dus wat sneller koud. Verder voldoende porties en de smaak was top.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker smikkelen in deze vreemde tijd

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, goede hoeveelheid. Bezorging precies op het afgesproken tijdstip, eten was goed warm.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden er iets extra's bij geschreven mbt tot de hoeveelheid saus en dit werd super goed opgepakt. Het eten was 10 min eerder dan het vermelde tijdstip. Het was nog goed warm. We hebben heerlijk gegeten. Complimentjes hoe goed en snel alles is opgepakt na de intelligente lockdown. Een echte aanrader voor de thuisblijvers in deze tijd !!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je kunt wel het tijdstip invoeren maar niet de datum. Dit moet je bij opmerkingen plaatsen. Ik kan me voorstellen dat het daar wel eens fout zou kunnen gaan. Ik drukte ook bijna op bestellen toen opeens mijn dochter zei, voor wanneer heb je eigenlijk besteld? Ik bestelde nl op zaterdag voor op zondag te leveren maar dat kon ik dus niet "aanvinken".

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld bij Gossimijne. Dezelfde dag pas hoeven bestellen. Precies op het aangegeven tijdstip afgeleverd. Ivm Corona zeer correcte bezorger en keurig de mededeling nog afgegeven ivm notenallergie hoe e.e.a. is verwerkt. Alle eten was nog zeer goed warm en direct op te dienen. Ook de hoeveelheid was meeeeeer dan genoeg ! Maar vooral de smaak, kwaliteit en lekkere sausjes en salade waren precies zoals we ook gewend zijn van "Gossimijne". Voor jullie een dikke tien voor deze online thuisbezorgservice !!!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, maar bij jullie komen eten is toch leuker.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Uiteten in eigen huis. Kinderen op tijd in bed en even quality time. Het eten was perfect en zeker voldoende.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was alweer precies op de afgesproken tijd, nog op de juiste temperatuur en erg lekker!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk,echt lekker gegeten. Gossimijne en de hele team ,dank je wel. Gr fam Derksen

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was niet compleet, maar na een telefoontje was dit snel opgelost en werd de rest nog bezorgd. Dit is netjes afgehandeld. Het eten was erg lekker en zeker genoeg!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele uitgebreide tapas box. Goed van gegeten en zelfs nog wat over. Vlees en sauzen goed op smaak en goede temperatuur. Wij wonen in Blitterswijck, daar wordt niet bezorgd, begrijpelijk, maar wij hadden voor meer dan €50 besteld. Wellicht liggen hier nog wel kansen in deze tijd, ook bij ons in de dorpen is behoeften aan bezorgen van diner op dit niveau in plaats van de lokale shoarma/pizzaboer. Wij hebben familie in Horst wonen waar we het laten hebben bezorgen. Verpakkingen zou wellicht ook iets mooier kunnen, kwam net over als frietzakken dit. Maar prijs kwaliteit 100% waard en zal het zeker aanraden bij familie en vrienden.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam op de afgesproken tijd en was goed warm. Eten was lekker.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Mooie grote partij, nog goed warm en kwaliteit was super. Fijn om zo de horeca toch te kunnen supporten.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Heerlijk!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging netjes op tijd . Eten was heerlijk alleen ontbrak er voor 2 personen de warme gerechtjes. Werd nog nagebracht terwijl we aan het eten waren. Dus eigenlijk niet hoeven wachten. Daarbij kregen we nog lekkere snackjes om het goed te maken. Prima opgelost. Eten was heerlijk en voldoende. Memory spel was ook erg leuk!! Al met al was het top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een dikke 10. Levering hartstikke goed en het eten was super heerlijk.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Netjes verpakt. Om zo ook te kunnen opwarmen. Perfect. Alleen de spare-ribs waren best vettig. Goeie smaak maar vettig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was fijn op tijd!We hadden het tapas menu besteld,wat heerlijk was.Maar omdat je de gerechtjes een voor een op eet blijft niet alles goed op temperatuur.De volgende keer bestellen we een hoofdgerecht,want we komen zeker bij jullie terug!Dankjewel voor de goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en heerlijk eten!! Gaan we snel nog een keer doen!! 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit. Uitstekende bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

had iets warmer gemogen maar is ook een ritje naar Grubbenvorst verder was het super..en op tijd. dank u

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd volgens afspraak, vriendelijke bezorger. Eten was zeer goed verzorgd en heel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was prima op tijd en smaakte lekker, helaas was het meerendeel maar redelijk warm, misschien eens kijken naar Blok 10, daar was het eten nog erg warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, en perfecte bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was heerlijk.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. We hadden 2 hoofdgerechten en 1 kindermenu besteld voor 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen onder de 4). Het was ruim voldoende voor allemaal. Het vlees was lekker mals en de kinderen zeiden al dat ze het wel iedere dag wilden eten.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging netjes op tijd. Helaas was het eten lauw / koud. Kleine porties aangevuld met enorm veel friet. Smaak was verder prima. Al met al tegen gevallen.

Reactie van Gossimijne:Beste R. , bedankt dat u de tijd en moeite heeft genomen uw ervaring aan ons terug te koppelen! Erg jammer dat we niet aan uw verwachting hebben voldaan. We zullen de feedback meenemen, zodat we het in de toekomst beter kunnen doen! Met gastvrije groet, Gossimijne Horst

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten, en goed op tijd bezorgd. Prijs/kwaliteit helemaal goed, zeker voor herhaling vatbaar!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was uitstekend precies om 6 uur stonden ze voor de deur eten was lekker goed warm netjes verzorgd een 10 met een griffel

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed verzorgd en heerlijk gegeten. Wij bestellen zeker nog eens!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, het tapaspakket voor 2 personen smaakte heerlijk.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Prima hoeveelheid. Wat wel jammer was, was dat de stukjes asperge in de soep smaakte naar afwasmiddel...

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker geeten. Was echt perfect. Dank hiervoor

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was goed en vriendelijk. Ik vind het leuk om weer iemand te zien die je anders in Horst ziet als je daar gaat eten. Hopelijk kunnen we dat weer snel. Met evt aanpassingen. Het eten was weer super en genoeg. Dank je wel

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten en de bezorging waren super!! De zalm en groenten waren goed bereid en we hadden een grote portie friet. De portie warme groenten had ietsje meer mogen zijn. Zeker aan te raden!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was perfect en het eten smaakte heerlijk. Voor herhaling vatbaar!!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was precies op tijd geleverd enneagram goed warm en smaakte perfect. Alleen jammer dat er geen gebakken aardappeltjes bij zaten ipv friet wat ik wel gevraagd had. Dit werd niet gezegd toen het eten afgeleverd werd.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk thuis uitgegeten alles was goed en lekker

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Was echt veel ook. Mooi dat dit zo kan. Heel klein minpuntje: Bij 3 gerechten de Gossisaus erbij besteld en helemaal niet gekregen. Jammer, maar beslist geen ramp. De Gamba's daarentegen waren heerlijk en meer dan voldoende. Wat over is gaat vandaag door de verse pasta. We bestellen zeker weer!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed op temperatuur en lekker van smaak. Gratis stokbrood als verrassing. Wij waren tevreden. Flinke porties

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!! En het paastoetje, OMG wat lekker! Die Nutella mousse mag op de vaste kaart hoor!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het waren heerlijke toetjes met smaak opgegeten. Bedankt De bezorging was perfect

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Previes op tijd, goed verpakt, heerlijk gegeten. Het was thuis een feestje! Dankjewel!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een hele dikke pluim eten was precies op tijd, was ook warm, en 't smaakte heerlijk, zeker een aanrader......

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e paasdag kleine hapjes besteld. Het is echt een aanrader. Alles was goed verzorgd en lekker. En mooi op tijd geleverd.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Op tijd bezorgd Volledige bestelling Goede zak friet Extra mayonaise erbij Surprise Vlees verrassend Lekker en gevarieerd Pepersteak heerlijk mals. Voor mijn doen net iets te rare ipv medium Enkel groentes waren te snel koud. Maar met een tripje van horst maar tienray kan ik me dat wel indenken Al met al super gegeten en bestellen we snel weer

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles zag er goed verzorgd uit. Alle 4 de gerechten waren ook heerlijk. Lekker wst groenten erbij en ieder een bakje salade.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spare ribs waren heerlijk mals en de krokante kip salade was ook lekker! En fijne porties! Bestelling was precies zoals aangegeven werd op tijd en alles netjes ingepakt!!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was mooi optijd. De porties waren meer dan genoeg. Het vlees, friet,salade en nagerecht was allemaal heerlijk. Je merkt wel dat t iets minder heet is dan dat je t opgediend krijgt in een restaurant. Maar we hebben héérlijk gegeten!👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, lekker eten Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit aas super. De eerste keer dat we dit hebben fedaan, maar is absoluut voor herhaling vatbaar. Alles was goed verpakt zodat ook ales nog goed warm was. En meer als fenoeg frites.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk met ons gezin op afstand in de tuin gegeten. Het was heerlijk, op tijd bezorgd en heel veel. We kregen het niet op. Een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van een heerlijk gerecht. Goed warm en ruim voldoende. (de salade was niet koud meer, zie dit als een tip, smaak was goed)

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service! Warm eten, erg lekker en goed verpakt. Voor herhaling vatbaar! (thuis bezorgd)

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was dat super lekker, precies de tijd die ik had opgegeven. Hele lieve meid die het kwam brengen. We hebben genoten. Dankjewel

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk!! Alles was nog goed warm en werd mooi op tijd geleverd! Voor herhaling vatbaar. En genoeg keuze op dekaart voor een gezin van 5.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vooral de garnalen zijn super

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging, heerlijk eten met een persoonlijk berichtje erbij en dan nog wat lekkers als extraatje. Helemaal top.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en precies zoals de afgesproken tijd. Tevens werden we goed op de hoogte gehouden (mail wanneer het onderweg was) erg fijn. Het was ook heerlijk. We hebben lekker gegeten. Het zat fijn en goed verpakt. Het had wel iets warmer mogen zijn. Maar overal goed te vreden.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en heerlijk warm bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wát was dat lekker zeg! We hebben heerlijk genoten van de maaltijd. Wat ik ook erg leuk vond was het handgeschreven briefje er bij. Wij gaan dit vaker doen, al hopen we eigenlijk dat we snel eens naar t restaurant kunnen komen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker alleen heb het vlees even in oven gezet, hadden alleen geen salades erbij,wat er wel stond vermeld, wel stokbroodjes, maar we waren wel tevreden zijn allang blij dat er nog eten bezorgd word, bedankt namens ons

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super netjes! Op tijd geleverd en de porties waren ruim voldoende!! Alles was ook goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd. Goede maaltijd. Erg veel. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op bestelde tijd gebracht en netjes afgeleverd. Heel fijn dat we op deze manier de restaurants kunnen steunen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er snel, alles was koud

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en dank je wel voor de verrassing voor de jarige. :)

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld,alleen porties te verschillend van grote en veel frites. Het smaakte prima,dit is een uitkomst.. Bezorging prima.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ben alleen en had frites bijbesteld omdat die niet bij gerecht zat. kleinste vlg mij voor 3-4 personen de geiten van de buren hebben goed gegeten ...ha ha frites is overigens niet meer zo lekker na bezorging , misschien dat dunne frietjes warmer blijven . rest prima en goede service succes

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten, snelle bezorging en super goed verpakt. Een echte aanrader!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en lekker....

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was allemaal goed geregeld en werd ook op de afgesproken tijd geleverd. Het eten was super en ruim voldoende het vlees was ook lekker mals. Dus wat ons betreft, zeker voor herhaling vatbaar.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, was lekker, op tijd geleverd

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was op tijd bezorgd en het eten was zeer lekker. Zeer tevreden

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De site was makkelijk om te bestellen en alles was netjes op tijd. Het smaakte goed en zag er netjes verzorgd uit. En leuk een geschreven briefje erbij. Succes in deze onzekere tijd. Miranda

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben echt heerlijk gegeten. Door het corona virus helaas niet bij jullie zelf maar lekker thuis. Top geregeld. Het eten was heerlijk en nog goed warm, en ook het bezorgen ging super, netjes volgens de richtlijnen.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, netjes op tijd bezorgd. Er miste alleen 1 portie uienringen in de bestelling. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was doorbakken ipv medium rare, de sla zat een rare smaak aan en de frites was koud. De groentesnacks waren wel erg lekker.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, maar helaas niet meer warm. Wellicht dat hier in de toekomst iets op bedacht kan worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was helaas niet meer warm maar tegen het koude/lauwe aan dat vond ik wel echt jammer. Een stuk vlees was nog echt rauw. Daar en tegen waren de producten wel kwalitatief goed.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en ook op tijdstip dat was afgesproken bezorgd. Compliment voor bezorging en lekker eten.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Het vlees was super mals en super gaar het viel gewoon van de botjes af. Ook het berichtje wat erbij zat vonden we super lief.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk zeg er ook gewoon lekker uit. Toppy

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker, laat ik dat voorop stellen! Mijn enige puntje van kritiek zou zijn dat het eten niet super warm was, maar daar is volgens mij wel iets aan te doen als het gaat om de verpakkingen waarin het wordt bezorgd. Verder zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden voor- en hoofdgerecht besteld. Vond het jammer dat er geen instructie bij zat hoe je dan het beste het hoofdgerecht warm kunt houden.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed, we waren verrast over de kwaliteit en de service. We zullen er zeker weer gebruik van maken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2de keer besteld, de eerste keer viel het tegen. Nu zijn we n jaar of 2 verder, weer viel het tegen. Weinig smaak en ontzettend duur. Het toetje smaakte wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. (Vinden het altijd lekker bij Gossimijne). Het eten was niet zo heel warm meer, zal Wrs komen doordat ze de straat niet kon vinden. En een Tip, zo’n grote zak friet voor 2 personen is veel. Zou minder kunnen. Leuk dat jullie iets extra’s doen voor de klant zoals het stokbrood. Top ga zo door. En hopelijk tot gauw op t terras!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vleesgerechten waren goed, grote portie friet erbij en een voor iedereen klein bakje salade. Bezorging was werkelijk precies op tijd en zeer netjes aan de deur. Ik persoonlijk zou normaal niet gauw eten laten bezorgen maar in deze moeilijke tijd is een perfecte oplossing.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na bestelling was de bezorging zo snel dat ik me toch wat vragen stel over de versheid van de bereiding. Ik bestelde om 16.33u en om 16.46 was de bestelling al onderweg. De spareribs en de kindergerechtjes waren prima van smaak maar mochten wel iets warmer. Maar de groentelasagna (in minder dan 10min klaar?) was koud/lauw, plakkerig en niet lekker. Beetje jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg weinig vlees voor een xl portie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 1e keer thuis laten bezorgen als we niet uit eten kunnen. Netjes verzorgd al blijft probleem hoe hou ik de gerechten nog wat langer warm thuis. Volgende keer zelf dit verbeteren. Gerechten prima, ook met de sausjes erbij. Heerlijk genoten en is voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden voor een flink bedrag besteld maar heel weinig gekregen. Zak friet voor 4/5 personen was net genoeg voor onze 2 kids. Groente smal bites zaten er niet bij. Bakje salade voor 7,50 zat nog niet half vol. De kinderen hadden zelfs daarna nog een broodje gepakt omdat ze nog honger hadden! Wij gaan altijd heel graag eten bij gossimijne Horst maar voor thuis vonden we t echt tegen vallen en niet voor herhaling vatbaar helaas! Bezorging was prima en netjes optijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en de porties groot. Ook leuk dat je iets extra krijgt als je voor meer dan € 25,00 bestelt. Tenslotte was er ook nog een leuk kaartje aan de bestelling toegevoegd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk. en nog goed warm allemaal. op tijd bezorgd. echt top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed bevallen, ruim voldoende bezorgd met een leuk en lief kaartje erbij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk het was meer als voldoende. En de bezorging was ook helemaal goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, meer dan genoeg voor drie personen. Service van begin (bestelling, bevestigingsmails) tot eind (bezorging) uitstekend. Dank jullie wel.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Echter de hoeveelheid groenten had meer gemogen. Een klein bakje salade was wat weinig. Ook had er wat dressing bij gemogen. Verder écht prima!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was heerlijk en de bezorging was heel snel

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na de bestelling werd het snel bezorgd. Het eten was lekker en veel. Echt een aanrader!!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk doorgeven van bestelling. Levering op tijd Eten was lekker en goed op temperatuur

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich alles prima en lekker. Ik had alleen aangegeven van die smileys ipv friet voor bij het kindermenu maar goed maakt niet uit. Alles was lekker en veel succes daar in deze rare tijd. Jullie zijn goed bezig!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verzorgde, prima gerechten! Ruime porties, goed bereid. We hebben ervan genoten! Bezorging precies volgens afspraak, alles was goed ingepakt, perfect! Kortom, voor herhaling vatbaar!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was niet zo lekker als we gehoopt hadden. spare ribs zaten weinig smaak aan en die waren ook niet goed gaar. tomatensoep was wel oke. broodje van de gossimijne burger was zwart sesam zaadjes erop. Het zal zo kloppen maar het brood was echt vies. jammer

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de salades zit veeeeel te veel dressing.het is misschien verstandiger om deze er los bij te serveren. Op deze manier is het niet meer lekker.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zo lekker! De spareribs waren zo mals dat het vlees van het bot afviel...Heerlijke dippers erbij gekregen! Ben ook niet anders gewend van Gossimijne! Chapeau 👍🏻

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op gewenste tijdstip geleverd. Alles goed op temperatuur en heerlijk gegeten.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgensmij waren we de laatste op de rit. Lauwe friet en vlees. Bij de Mixed Grill was de sparerib alleen vet. Bij de varkenshaas was men vergeten de saté saus erbij te doen. Deze werd na 20 minuten nageleverd. Wat ik wel apart vind is dat we vorige week veel meer varkenshaas kregen dan de bestelling van gisteren. 3 stukken maar, nu wel geleverd met garnituur dat was vorige week niet. In het restaurant gaan eten gaan we zeker weer doen maar thuisbezorging nooit meer. De prijs/kwaliteit verhouding was dit keer veel te laag. Jammer.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten, en bestelling was netjes optijd. Ook werd er inderdaad nu afstand gehouden met het brengen van de bestelling. Top!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is prima, maar door het bezorgen toch niet meer helemaal warm, frietjes wat slapjes en vlees wat droger. Kan waarschijnlijk ook niet anders. Tussen bereiden en.bij ons op tafel zit toch al snel 30 minuten.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 3 gourmetmenu’s besteld. Heerlijk gegeten. Heeeeeeel veel vlees en vis. Lekker mals en gemarineerd. De salades waren heerlijk maar wel erg weinig. Alles bij elkaar zeker een aanrader.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd. Het was heerlijk!

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen ging goed echter eten was ruim een half uur te vroeg en waren we nog niet klaar. Maar liever te vroeg dan te laat. Vrouw had de hamburger en die was lekker en goed bereidt. Ik had de mix grill en eerlijk gezegd die viel tegen. 5 erg kleine stukjes vlees (tapas?) Maar dat had ik nog wel kunnen accepteren echter alle stukken vlees echt veeeel te droog en te lang gebakken. Ik had toch medium besteld. Had ik het in het restaurant zo gekregen had ik het terug gegeven. Thuis heb ik 2 stukken vlees weg gegooid was niet weg te krijgen zo droog. Jammer. Al eens daar gegeten en dat beviel goed maar dit doen we niet meer. Niet goed.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijk gegeten!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voorgerecht porties waren erg groot konden 2 personen van eten hoofdgerecht waren lauw nog in de oven gezet voor betere tempratuur , nagerecht was de doos te groot waardoor alles door elkaar lag jammer voor het oog we hadden er meer van verwacht , maar toch lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker en goede porties!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling was zeer teleurstellend. Het enige wat warm was, waren de frietjes. Bakje salade diep triest en bijna te zielig voor woorden. En de lemon pie was helemaal uitgelopen in de bak. Afgelopen zondag ook een bestelling gedaan voor 6 personen. Die was verder prima. Jammer dat het niveau binnen een week zo achteruit gaat. Mvg Loek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten al was het eten was niet meer heet maar dat is niet echt verwijtbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goed op temperatuur en bezorgd op de afgesproken tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de burger niet compleet was..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden voor de 1e keer besteld, om het te laten bezorgen ivm besmettingsgevaar voor corona. Maar op deze manier gaat het hem niet meer worden. Vlees was lauw, frietjes lauw en taai. Dan maar weer wachten tot we in het restaurant zelf kunnen gaan eten, dat bevalt wel heel goed, en dan is het vlees ook allemaal heet, en de frietjes knapperig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas is de kwaliteit en hoeveelheid veel minder en slechter. Als je in het weekend besteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en het eten was ruim voldoende en heerlijk maar helaas was alles koud; de soep, friet en vlees. Minuutje in de magnetron heeft ervoor gezorgd dat het toch goed te eten was.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het thuis eten is altijd iets anders dan in het restaurant. Maar eten en de bezorging was keurig in orde. Vooral in de deze onzekere tijd geef dit nog enige gevoel van vrijheid. Goed werk mensen en ga zo door. Succes.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren 5 porties friet vergeten, 1salade en 2 fried chicken. Ook vonden we het eten erg weinig, we hebben 1 keer eerder besteld bij gossi toen hebben we het opgehaald en hadden we 2 keer zoveel voor hetzelfde geld.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi, In deze gekke coronatijd op vrijdagavond een diner bij Gossimijne besteld. Het was echt top! Stipt om de afgesproken tijd stond het eten voor de deur met op een nette 2 meter afstand een vrolijke bezorger. Eten was heerlijk en warm genoeg. Zelfs een extra bakje chocolademousse bij het toetje. Hier hebben we de dag erna ook nog van gesmuld. Super service en lekker eten!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling ging eenvoudig, communicatie en bezorging zelf was prima. De kwaliteit viel ons helaas tegen. De tomatensoep was waterig met weinig smaak. Het vlees was te lang gebakken en de sla in het voorgerecht was slap. We snappen ook dat verpakken en vervoer invloed heeft op de smaakbeleving maar deze ervaring maakt helaas dat er geen volgende bestelling van ons komt. Prijs/kwaliteit is niet in verhouding.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. Helaas was de friet zo hard dat je er niet eens een vork in kon steken. Na contact te hebben gehad hierover brachten ze een nieuwe zak friet, die was heerlijk. Goed opgelost dus!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit prima. Het gerecht is heerlijk. Helaas was het vlees koud en minder salade dan gebruikelijk ( toen jullie in het verleden nog bezorgden). Bezorging was wat later dan gepland, maar voor ons was dat geen probleem.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beef buffelo was veelste gaar en koud.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zeer goed meer als voldoende eten lekker

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is helaas niet duidelijk op jullie website of er groente en/of frietjes bij geleverd worden. Wij hadden zelf friet gebakken en stokbrood en kregen dus achteraf alles erbij. Wellicht even onderaan erbij zetten

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging, lekker en voldoende eten in deze moeilijke dagen. Een aanrader!